10 skønhedsprodukter, der definerede 2017

10 skønhedsprodukter, der definerede 2017
Foto: All Over Press / produktbilleder

ELLEs skønhedsredaktion ser tilbage på 2017, som var et år, hvor vi så mange forskellige beauty trends.

Backstage så vi blandt andet Gigi Hadid, som med sine markerede øjenbryn og let-rosa kinder gav os alle lysten til at smide den farvede øjenskygge-palette ud og i stedet gå efter det eftertragtede less-is-more 'clean look'.

2017 var også året, hvor vi oplevede en bølge af innovative mærker, produkter og løsninger feje ind over vores skønhedsrutiner og sætte deres præg. Highlighteren blev (endnu) bedre, og kul er nu en integreret del i retningslinjerne for, hvordan vi skal pleje vores ydre. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

En vidunder-serum blev også fast inventar i vores badeværelsesskabe, og beauty-produkter med hudplejefordele er blevet den nye regel, og ikke undtagelsen, som var tilfældet før 2017.

Læs også: ELLE guider til festens flotteste makeup: Glimmer, glimmer, glimmer! 

Der skete altså rigtig meget i 2017. Men hvilke skønhedsprodukter definerede året, der gik?

Få skønhedsredaktionen på ELLEs bud i galleriet nedenfor samt direkte links til webshops, så du selv kan prøve de største beauty trends af derhjemme så hurtigt som muligt.

ELLEs skønhedsredaktion: Beauty trends, der definerede 2017

Psst... Leder du stadig efter den helt rigtige julegave? Giv et abonnement, som varmer langt ind i det nye år. Klik på banneret herunder for at sikre dig den perfekte julegave til hende (eller ham), du holder mest af.

Relaterede artikler