Shoppegalleri: Få Nooras dritkul-look fra månedens forside

Shoppegalleri: Få Noora dritkul-look fra månedens forside
Foto: Asger Mortensen, Styling: Josephine Aarkrogh
Farvel til Noora fra kultserien Skam - nu er det kvinden bag karakteren, Josefine Frida Pettersen, der er i rampelyset!
 
Læs også: ELLE december // Nyt magasin på gaden + Dossier
 
På forsiden af det nye ELLE, der er på gaden fra torsdag den 26. oktober, finder du nemlig dritkule Josefine Frida Pettersen, bedre kendt som Noora Sætre i kultserien SKAM.
 
 
Vi kender bedst Josefine Frida Pettersen fra sin SKAM-karakter Noora, hvor stilen ofte bestod af klassiske, herreinspirerede outfits med de røde læber som signatur, og som stod i perfekt kontrast til hendes sarte hudtone og lyse hår. Vi er næppe de eneste, der har taget den røde læbestift ekstra meget til os, siden vi lærte Noora at kende? 
 
Men når kalenderen siger november, og vi snart går årets sidste fester i møde, har ELLEs Fashion Director Josephine Aarkrogh naturligvis stylet Josefine Frida Pettersen, i sæsonens smukkeste kjoler, heriblandt den lyserøde kjole fra Shrimps, som hun har på på forsiden. 
 
For nu handler det ikke længere om Noora fra SKAM, men kvinden bag Noora, Josefine Frida Pettersen, hvis personlighed var en af de mest levende, charmerende, eftertænksomme og ikke mindst superprofessionelle, vi længe har mødt - oplev det selv i det ærlige interview på side 46 i magasinet med ELLEs Editor, Malou Wedel Bruun og glæd dig til at se hende i sæsonens smukkeste festkjoler, pelse og accesorries, som glimter om kap med hendes smukke ydre.
 
Læs også: ELLE december // Nyt magasin på gaden + Dossier
 
I galleriet guider ELLEs moderedaktion til, hvordan du kan skabe lidt af Josefine Frida Pettersens forsideglamour med alt, hvad det indebærer af smukke kjoler, pelse og glitrende accessories... 
 

Shoppegalleri: Få månedens festlige forsidelook

 

Relaterede artikler