Ny ’Carpool Karaoke’: Stark-søstrene fra Game of Thrones bag rattet

Ny ’Carpool Karaoke’: Stark-søstrene fra Game of Thrones bag rattet
Foto: Apple Music

Det amerikanske tv-program ’The Late Late Show’, har givet os mange fantastiske ’Carpool Karaoke’ øjeblikke. I det festlige indslag inviterer showets vært, James Corden, celebrities til at spænde sikkerhedsselen og skråle med på sange i bedste karaoke stil, alt imens de sammen kører rundt i Los Angeles gader, som er byen der oftest lægger veje til de sjove og uforglemmelige duetter.

Nu har Apple Music besluttet at føre det successfulde koncept videre fra det amerikanske tv show, og føretrøjen har James Corden stadig beholdt som producer på showet.  

'Carpool Karaoke' er et koncept, der er så simpelt men alligevel så underholdende, og som får fans over hele verden til at hungre efter næste afsnit. Listen af karaoke-syngende celebs er lang og tæller blandt andet Justin Bieber, Adele, Michelle Obama og Madonna.

Læs også: Game of Thrones: Så meget har stjernerne ændret sig siden sæson 1

Og nu er der godt nyt til alle Game of Trones fans: De næste gæster som står for skud i det populære indslag, er de smukke Stark-søstre Sophie Turner og Maisie Williams. De har sammen taget en pause fra hævnfulde blodsudgydelser, for at skråle med på deres yndlingssange bag rattet. Man kan roligt sige, at Karaoke is coming.

”Carpool Karaoke” afsnittet med Sophie Turner og Maisie Williams er ikke offentliggjort i sin fulde længde endnu, men Apple har været generøse nok til at give superfans et episk sneak peek på hvad der venter os:

Da de to smukke Game of Thrones skuespillerinder ikke har givet sig i kast med deres egen sangkarriere endnu, vil de i episoden synge superhits fra både Justin Bieber og Miley Cyrus. Teaseren afslører desuden også at de vil 'pranke' Game of Thrones fans - noget, Maisie Wiliams allerede er kendt for at gøre i stor stil.

Vi glæder os til det næste afsnit af ”Carpool Karaoke: The Series”, som bliver offentliggjort på Apple Music den 22. august 2017 - dagen, hvor James Corden desuden kan fejre sin 39-års fødselsdag. 

Se med nedenfor, hvor vi har samlet (næsten) alle karaktererne fra Game of Thrones i et galleri, som viser hvordan skuespillerne ser ud i virkeligheden - kan du genkende dem alle sammen?

Game of Thrones: Sådan ser stjernerne ud i virkligheden

 

Relaterede artikler