De 26 mest bizarre looks fra den røde løber nogensinde

De 25 mest bizarre looks fra den røde løber
Foto: All Over Press
Siden tidernes morgen har kendisser været toneangivende for modebilledet, hvor de på den røde løber har været iført de mest glamourøse kjoler, som tæller alt fra Beyoncés juvelbesatte Givenchy-kjole for ikke at nævne Rihannas gule couture-kjole skabt af Kinas førende couture-designer Guo Pei til Met Gala 2015.
 
 
Det handler nemlig om at gøre sig (positivt) bemærket, og derfor giver stjernerne den da også lige dét ekstra, når de træder op på den røde løber til ære for hundrede vis af hungrende fotografer, som ivrigt knipser løs med kameraerne - og ikke mindst alle os, der drømmer om at gøre dem couture-kunsten efter en skønne dag. 
 
Læs også: Vogue præsenterer en episk værts-trio til The Met Gala 2018
 
…Og måske er det også derfor, at nogle kendisser gennem årene er mødt op i outfits, som – hvis de ikke har været glamourøse – så har de da i hvert fald været yderst iøjnefaldende og ikke til at undgå efterfølgende.
 
For ligesom en smuk kjole kan være skelsættende for en "rising star", så kan man også let gøre sig bemærket og få omtale, hvis ens outfit er til den lettere excentriske eller outrerede side... Hvem husker ikke Björks svanekjole fra 2005 - eller seneste skud på den skøre stamme, da Rita Ora mødte op til MTV EMA 2017 iført en hvid badekåbe og et matchende håndklæde om hovedet, hvilket lynhurtigt sikrede hende de sociale mediers spotlight.
 
Og listen stopper slet ikke her: En vis Lady Gaga skuffer sjældent - og hendes look til MTV Video Music Awards 2010, hvor hun var iført en ret så bizar kødkjole designet af kunstneren Franc Fernandez er ikke den eneste, der er kommet med på listen over de mest bizarre rød løber looks. 'Kødkjolen' er desuden en kreation, som sidenhen har været blandt de mest debatskabende nogensinde.
 
Læs også: Se alle looks fra Victoria’s Secret Fashion Show 2017
 
Ja, der har været et hav af opfindsomme, aparte og ikke mindst liiidt for fantasifulde looks på den røde løber gennem tiden, og vi har samlet 26 af dem i galleriet nedenfor. 
 
Pssst...! Som man siger – everything can be fashion - så må du se, om du er enig.
 

25 skøre og bizarre looks fra den røde løber

 

Relaterede artikler