ELLE Style Awards 2019 Billetsalget er startet

Annonce
Foto: Asger Mortensen

ELLE Style Awards er Danmarks største og mest prestigefulde modeprisfest, og i år lader vi festlighederne og fejringen sprede sig over hele tre dage! Fredag aften løber showet af stablen for de nominerede og VIPs, lørdag er læsernes dag, der byder på champagne frokost og talks med udvalgte VIP personligheder fra showet og søndag et kæmpe, gratis shoppeevent i samarbejde med Boozt.

Billetterne til lørdgasarrangementet er allerede sat til salg, og du er inviteret!  

KØB BILLETTER HER! 

Vil du gå op ad den røde løber, og have fotografens linse rettet mod dig? Og drømmer du om at sætte dig til bords til den ekslusive ELLE Style Awards middag? Det kan du i år... I 2019 har vi nemlig skræddersyet et ELLE Style Awards koncept, ELLE Salon, hvor du er stjernen!

Vi byder indenfor i de smukt iscenesatte ELLE Style Awards-omgivelser, og byder på delikat champagne-fokost, der serveres mens nøglepersoner og vindere fra ELLE Style Awards-uddelingen, der løber af stablen aftenen forinden, deltager i eksklusive paneldebatter om mode. Glæd dig til at møde dronningen af dansk mode, designeren Malene Birger, der står bag årets print, og modemanden Uffe Buchard, der blandt andet er de veloplagte gæster i løbet af dagen, der desuden byder på overraskelser, oplevelser og attraktiv shopping fra ELLE Style Awards' sponsorer. Desuden vil du 

Køb billet til ELLE Style Salon her!

Der vil være masser af snak om mode og insider’s knowledge om årets ELLE Style Awards, mens du nyder en lækker frokost og fristende bobler fra Moët & Chandon.

Vi åbner løbende op for flere detaljer om dagens program og indhold... Hold dig opdateret her

Det får du på dagen:

  • Frokost i smukke ELLE Style Awards-rammer, hvor du sidder til bords med ELLE-redaktionen
  • Champagne fra Moët & Chandon
  • Lækker frokost menu fra My Poké
  • Goodiebag (flere detaljer kommer)
  • Eksklusive talks med vinderere og VIP deltagere fra ELLE Style Awards
  • Masser af oplevelser og overraskelser fra ELLE Style Awards' sponsorer
  • Unikkeshoppemuligheder fra Boozt og den særlige ELLE x By Malene Birger kollektion, der forhandles eksklusivt på Boozt.com efter ELLE Style Awards 

Vi glæder os til at se dig til en eftermiddag i modens tegn den 11. maj 2019 kl. 13-15.30. 

Billetterne er allerede sat til salg - og der kun et begrænset antal pladser! 

*Billet-pris: 299 kr. pr. person

KØB BILLETTER HER! 

Forberedelserne til ELLE Style Awards går i gang et helt år inden showet. Hvis du er vild med modefilm og nysgerig efter at komme med bag kameraet og se hvordan ELLE-redaktionen og ikke mindst ELLEs chefredaktrice Cecilie Ingdal planlægger hver eneste detalje til ELLE Style Awards - lige fra det visuelle udtryk, til hvem der skal nomineres, så sæt dig godt til rette med din computer - eller mobil, og se ELLEs helt egen mini-dokumentar, "Modemagi in-the-making". Filmen tager 20 minutter og følger Cecilie Ingdal, ELLE-redaktionen og de øvrige aktører som Uffe Buchard og 2017-værtinderne Oh Land og Signe Lindkvist i forberedelserne et helt år inden festen og helt frem til lysene blev tændt på scenen til showet i 2017. 

Se filmen her:

Video: Nicolas Tobias Følsgaard // Instruktion: Rose Maria Boelsmand

 

Relaterede artikler