ELLE Style Awards 2018 Billetsalget er startet

Annonce

ELLE Style Awards er Danmarks største og mest prestigefulde modeprisfest - og du er inviteret til at opleve den magiske aften sammen med hele Danmarks modeelite og VIPs, når den sjette ELLE Style Awards løber af stablen den 3. maj 2018 i DR Koncerthuset.

Det er en aften, hvor alle sejl er sat til at skabe vaskeægte modemagi, og ikke mindst er det et show, der hylder den danske modebranche, og alle de talenter, der hver eneste dag arbejder benhårdt for at sætte Danmark på det internationale verdenskort, som en af de førende modenationer!

For sjette år i træk inviterer ELLE hele modebranchen til at trække i deres stiveste puds og overvære det storslåede prisoverrækkelsesshow, der foruden alle priserne også indeholder live-optrædender af tidens største kunstnere, modeshow og en masse overraskende og gennemførte indslag undervejs. 

KØB BILLETTER HER! 

Det er endnu en hemmelighed hvem aftenens vært(inde)/er bliver til ELLE Style Awards 2018 - men én ting er sikkert: Det bliver en fest uden lige, der kommer til at udspille sig fra scenekanten i DR Koncerthuset, og barren er sat højt for årtes værtspar Mette Lindberg og Esben Bjerre, der skal efterfølge perlerækken af værter, der tæller Pernille Rosendahl og Adam Duvå Hall (2013), Iben Hjejle (2014), Ellen Hillingsø (2015), Peter Falktoft (2016) og den magiske duo fra 2017, Signe Lindkvist og Oh Land. 

Og du kan allerede nu sikre dig plads i salen, når den sjette ELLE Style Awards bliver skudt i gang torsdag d. 3. maj 2018.

Ud over at opleve hele showet in real life side om side med hele Danmarks modeelite og mere end 300 VIPs og celebs, kan du glæde dig til at få taget billeder på den røde løber, drikke delikat champagne og opleve den festlige stemning i foyer-området inden showet, hvor alle aftenens sponsorer hvert år overgår sig selv i at skabe skræddersyede oplevelser til alle gæsterne, hvor man kan vinde præmier, lave sjove Instagram-aktiviteter og ikke mindst få en lækker goodiebag med hjem!

Vi ses den 3. maj 2018, ikke?

Billetterne er allerede sat til salg - og der er rift om de gode pladser! 

*A-billetter: 499 kr. + gebyr.

*B-billetter: 299 kr. + gebyr.

KØB BILLETTER HER! 

Forberedelserne til ELLE Style Awards går i gang et helt år inden showet. Hvis du er vild med modefilm og nysgerig efter at komme med bag kameraet og se hvordan ELLE-redaktionen og ikke mindst ELLEs chefredaktrice Cecilie Ingdal planlægger hver eneste detalje til ELLE Style Awards - lige fra det visuelle udtryk, til hvem der skal nomineres, så sæt dig godt til rette med din computer - eller mobil, og se ELLEs helt egen mini-dokumentar, "Modemagi in-the-making". Filmen tager 20 minutter og følger Cecilie Ingdal, ELLE-redaktionen og de øvrige aktører som Uffe Buchard og 2017-værtinderne Oh Land og Signe Lindkvist i forberedelserne et helt år inden festen og helt frem til lysene blev tændt på scenen til showet i 2017. 

Se filmen her:

Relaterede artikler