ELLE Style Awards 2018 Billetsalget er startet

ELLE Style Awards er Danmarks største og mest prestigefulde modeprisfest - og du er inviteret til at opleve den magiske aften sammen med hele Danmarks modeelite og VIPs, når den 6. ELLE Style Awards løber af stablen den 3. maj 2018. Køb billet her!

Læs mere her

ELLE Style Awards 2018 Årets værter er...

Forberedelserne til ELLE Style Awards den 3. maj 2018 er allerede i fuld gang. Temaet, location, gæstelisten og ikke mindst værterne, der skal bære os igennem den forrygende og ikke mindst bragende festlige aften er fundet. Og værterne til ELLE Style Awards 2018 er…

Læs mere her

Video Se de nominerede til ELLE Style Awards 2018 i Disco-stemning

Den 3. maj 2018 står i discoens tegn når det 6. ELLE Style Awards løber af stablen. I denne video kan du se de nominerede varme op til den festlige aften på natklubben Arch, og få et overblik over hvem de nominerede er.

Læs mere her

Annonce

Konkurrence Afsluttet | Vind en komplet ELLE-behandling hos Beauty Avenue og billetter til ELLE Style Awards 2018

ELLE Style Awards 2018 er lige om hjørnet, og for at ELLE-redaktionen kan stå snorlige på den røde løber, sørger vi altid for at blive behørigt ’preppet’ hos den økologiske spa Beauty Avenue. Du kan vinde den komplette ELLE-behandling for dig og en veninde samt to billetter til ELLE Style Awards 2018. Deltag i konkurrencen her.

Læs mere her

Annonce

Konkurrence Vind en personlig magnum-champagne fra Moët & Chandon

Der er ingen ELLE Style Awards uden gyldne bobler fra Moët & Chandon, som er med lige fra det øjeblik, vi overrasker de nominerede til årets awardsshow. Se med her, hvordan smykkedesigner Julie Nielsdotter reagerede, da ELLE overraskede hende med nomineringen og en customized Brut Imperial champagne fra Moët & Chandon - og vind selv en personlig magnum-champagne fra Moët her!

Læs mere her

Annonce

Konkurrence Vind 3 måneders forbrug af vand fra Kildevæld

Kildevæld har traditionen tro designet en flaskekøler i årets ELLE Style Awards print og i anledning af lanceringen kan du vinde hele tre måneders forbrug af vand fra Kildevæld. Deltag i konkurrencen her.

Læs mere her

#ELLEstyleawardsdk