Ikonisk designerstol nu i produktion hos danske 'Please Wait to be Seated'

Faye Toogood
Foto: PR
Den britiske designer og kunstner, Faye Toogood, er kendt for sin kunstneriske tilgang til møbler, og for sit signaturmøbel - 'Spade Chair'. Den ikoniske stol er et moderne møde mellem en malkestol og skaftet på en spade, og med dens unikke design, fungerer den både som kunst og møbel.
 
Læs også: ELLE guider: De 9 bedste vintage bolibutikker på Instagram
 
Den danske møbeldistributør ‘Please Wait to be Seated’ repræsenterer Faye Toogood og har, indtil nu, forhandlet hendes ’Spade Chair', og fremover vil de også komme til at stå for produktionen af stolen, som i den forbindelse kan fås i to helt nye farver. Stolen koster 2.998 kr. og fås i farverne natur ask, blåsort og rosa.
 
Faye Toogoods kollektion, ’BATCH’, der udover Spade Chair bl.a. består af en taburet, et sidebord og et spisebord, vil fremover også komme i produktion under PWTBS-brandet.
 
'Please Wait to be Seated' repræsenterer udover Faye Toogood også upcoming designere som Os&Oos, Ludvig Storm, All the way to Paris og Mette Schelde. Herudover repræsenterer de også den legendariske Bauhaus-arkitekt Egon Eiermann. Du kan se hele PWTBS møbelkollektion på items.nu.
 
Læs også: 9 ting, du ikke vidste om filmen 'The Devil Wears Prada'
 
Du kan også opleve Faye Toogoods Spade Chair og alle de andre designermøbler, som PWTBS distribuerer, i deres showroom, som du finder i Frederiksgade 1, 1. sal. 1265 København K. 
 
Showroomet har følgende åbningstider:
Mandag - fredag, 10-15. 
Lørdag efter aftale.
 
For at give dig den bedste personlige service, anbefaler PWTBS, at du ringer i forvejen og laver en aftale på tlf. 40 86 11 78.
 
Du kan se billeder af den ikoniske Spade Chair i galleriet nedenfor.
Psst... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.
 

Faye Toogood

Relaterede artikler